Ravnoteža Skateboard

Ravnoteža Skateboard

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans ScooterModel br.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith razvoja vremena i tehnologije, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i

Detalji o proizvodu

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans skuter

Broj modela: CS-501S

Boja: plava


1. Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, struja motornih vozila više nisu luksuz, također imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok je jedan kotač električni balans skuter, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i jahati, jedan od njih!

ALUCARD jedan kotač ravnotežu skuter koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost zaštićena tehnologija osigurati svoju sigurnost i besplatno narodna brige neočekivano gori ili eksplozije. Sve certifikate kao CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent dostupnih za izvoz.

Broj modela: CS-501S

Naziv proizvoda: Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans skuter

Penjanje kuta: 15-20 stupnjeva

Kilometraža: 15-20km

Punjač ulazni napon: AC110 220V / 50-60Hz

Indikator baterije: LED svjetla snaga je veća od 85% 4 svjetla

sve svijetle, smanjena sa strujom postupno gasi

Domaći baterija litij baterija 36V--4.4AH

Vrijeme punjenja: 1 sat

Jednokrevetna motora veličina kotača: 5.0 inča

Snaga 300W

napuhavanje guma gume

Pedala AGL: 9CM

guma promjera: 14 * 12CM

Kontrolirati princip: sustav njihala

boja: plava, crvena, crna, zlato

pakiranje: 1pc / boja box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

auto volumen tijela: 55,5 * 22 * 15 CM

2. slike proizvoda


5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i druge napredne povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!

Par:Virtualne naočale Sljedeći:Naočale 3D VR

Upit