Vodio električni Skateboard

Vodio električni Skateboard

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans Model br.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith razvoj vremena i tehnologije, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i speci

Detalji o proizvodu

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans

Broj modela: CS - 501L

Boja: bijela

1. Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, struja motornih vozila više nisu luksuz, također imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok je jedan kotač električni balans skuter, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i jahati, jedan od njih!

ALUCARD jedan kotač ravnotežu skuter koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost zaštićena tehnologija osigurati svoju sigurnost i besplatno narodna brige neočekivano gori ili eksplozije. Sve certifikate kao CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent dostupnih za izvoz.

Model numberCS - 501L

Skuter sa LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Izdržljivost mileage16km

Max uspon capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH litij baterija

Punjenje voltageINPUT: AC 110-220V 50-60Hz

IZLAZ: 42V/2A

Punjenje time1-2 sata

Motorni power500W

Rad temperatura-10℃ ~ 40℃

Neto weight10.5kg

Guma size6.5 palac

Proizvod size834 * 230 * 211mm

Platforma height6cm

ColorBlack/bijela

2. slike proizvoda

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i druge napredne povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:VR slušalice Sljedeći:10 inch Hoverboard sa ručkom

Upit