ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SAMO BALANS SCOOTER 6,5 INCH sa BLUETOOTH PLAVOM

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SAMO BALANS SCOOTER 6,5 INCH sa BLUETOOTH PLAVOM

ALUCARD Lamborghini Style 2 SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE, MODEL: CS-603B BOJA: PLAVA 1. Opis Alucard skuter sa 6,5 "točkama Lamborghini stil sa bluetooth-om je inteligentno, tehnološki napredno rešenje koje pruža korisnicima lični pokret ...

Detalji o proizvodu

ALUCARD Lamborghini Style 2 SELF BALANCE SCOOTER SAME BALANCE 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE ,

MODEL: CS-603B

BOJA: BLUE


1. Opis

Alucard skuter sa 6,5- točkovnim točkovima Lamborghini stil sa bluetooth-om je inteligentno, tehnološki napredno rešenje koje pruža lični pokret na osnovu principa dinamičkog balansiranja koji izračunavaju korisnikov centar gravitacije pomoću žiroskopa i senzora za ubrzanje. Koristeći najnovije tehnologije i proizvodne procese, svaki skuter prođe strogo testiranje za kontrolu kvaliteta. Sa svojim svetlom, maksimalnom težinom, prenosivim dizajnom, lakoćom korišćenja, opsegom i uslugom OEM-a.


ALUCARD skuter sa balansom na dva točka koristi najbolje sirovine kao što su glavna tabla, gyro, motori, Samsung baterija i pametno sigurnosno zaštićena tehnologija kako bi se osiguralo njegova sigurnost i bezbrižna briga ljudi o neočekivanim sagorijevanju ili eksploziji. Svi certifikati kao što su CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent su dostupni za izvoz.

Model broj:

CS-603B

Ime proizvoda

Alucard Lamborghini Style 2 Wheel Self-Balance Scooter 6,5 inča sa BLUETOOTH BLUE

Materijal:

ABS + PC

Maksimalno opterećenje:

120KG

Maksimalna brzina:

12km / h

Max Kilometraža:

18-20km

Baterija:

4400mAh / Sumsung / LG baterija                           

Snaga motora:

500-700W

Max Kut nagiba:

≤ 30 °

Neto težina:

12KG

Vrijeme punjenja:

3 sata

Veličina guma:

6.5inch (171mm)

Napon punjenja:

AC 110-220V 50-60Hz

Boja:

Crvena, Crna, Bijela, Plava, Glod, Zelena, Prilagođena.


Ovaj odeljak daje vam informacije i upozorenja o korišćenju balansne ploče , tako da možete biti potpuno sigurni dok se zabavite. Da biste mogli bezbedno da uživate u balansnoj tabli, pročitajte ove smernice korisnicima. Posebno obratite pažnju na upozorenja korisnika, jer ćete morati imati na umu kada vozite svoj balansni skuter ako želite imati sigurno i prijatno iskustvo.

Par:ALUCARD Lamborghini Style 2 SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH BLACK Sljedeći:One Wheel Electric Skateboard Daily

Upit