10 inch Hoverboard sa ručkom

10 inch Hoverboard sa ručkom

VELEPRODAJA ALUCARD dva KOTAČA SALDO SCOOTERModel broja: CS-T202Color: White1.Description●The cool uređaj za young●Riding i daljinsko upravljanje, dva put naučiti da play●Easy i prikladan za carry●Ow

Detalji o proizvodu

VELEPRODAJA ALUCARD RAVNOTEŽU DVA KOTAČA SKUTERA

Broj modela: CS-T202

Boja: bijela


1. Opis

●sigurnosni cool uređaj za mlade

●Riding i daljinsko upravljanje, dva put igrati

●Easy naučiti i zgodan to prijenos

●Own kompletan certifikat kvalitete i sigurno mnogo tehnologija

●Long udaljenosti u rasponu 20 km

ALUCARD ravnotežu dva kotača skutera koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost zaštićena tehnologija osigurati svoju sigurnost i besplatno narodna brige neočekivano gori ili eksplozije. Sve certifikate kao CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent dostupnih za izvoz.


Parametri za Alucard električni balans skuter

Broj modela

CS-T202

Neto težina

13.5kg

Minimalno opterećenje

25kg

Maksimalno opterećenje

120kg

Maksimalna brzina

15km/h

Maksimalan dolet

20km

Radijus okretanja krug

0m

Baterija

Litij baterija

Punjenje zahtjevi

100-240V 50 ili 60 Hz

Težina baterije

1,5 kg

Dužina, širina

52cm * 24.5 cm

Visina ručke

140cm

Visinu

14,4 cm

Tip guma

Čvrsta guma

Kapacitet baterije

36V 5.8Ah

2. proizvod slike
3.step-po-korak vodič za korištenje Balansiranje odbora

koraci

Korak 1: Pritisnite tipku za Uključivanje/Isključivanje gumb za napajanje Balansiranje lebdjeti odbora.

Korak 2: Stavite noge na ploči i obujmica držača s nogama.

Korak 3: Nakon što su spremni ići, koristiti vaše noge kontrolu kreće smjera Balansiranje električni skuter, ali Provjerite vaš saldo.

Korak 4: Korak od unatrag Balansiranje odbora s jednom nogom prvi, a korak s sa drugim.

Bilješke

Napomena 1: kad te gurnuti unatrag, to će se oglasiti jedno upozorenje da podsjeti da budeš oprezan u slučaju rušenja neke prepreke.

Napomena 2: Ne čine i naglo okreće dok se kreće velikom brzinom, jer to može biti opasno.

Note3:do Balansiranje odbora okretati dok putujemo nagibom kako bi se izbjegle skuter izgubiti ravnotežu.

Note4: e-skuter može kretati kao svoje namjere za svoj pametni senzor za analizu noge akcija. Dakle trebate kontrolirati pametno električno vozilo s nogama.

4. sigurna uporaba smjernica

Ovaj odjeljak sadrži informacije i upozorenja o korištenju Balansiranje odbora, tako da možete ostati potpuno sigurna a zabavu. Stoga Pročitajte kroz ove smjernice o korisničkom prvo. Obratiti posebnu pozornost na upozorenja korisnika, jer će vam trebati da to smeta kada se voze Balansiranje skuter ako želite imati sigurno i ugodno iskustvo.

Upozorenje!

. Podložni ste izgubiti ravnotežu, Upast na objekte ili otpasti Balansiranje odbora i ozlijediti u bilo koje vrijeme! Da biste to izbjegli, provjerite je li imati temeljito Pročitajte korisnički priručnik prije upotrebe.

. Prije upotrebe samostalno Balansiranje skuter, provjerite je li to ispravno i da ste upoznati s kako koristiti svu dodatnu opremu.

. Kada je učenje kako vožnja Balansiranje odbora, provjerite da li imate nošenje zaštitne opreme, kao što su kacige, štitnike za koljena, lakat jastučići, itd.

. Skuter ne može koristiti za nositi više od jedne osobe.

. Ne možete zamijeniti svoj motorna proizvođača alternativa.

. Djeca koja težina 25KG ne mogu koristiti ovaj proizvod, a djeca koja koriste isti električni balans Lebdeća daska mora biti pod nadzorom odrasla cijelo vrijeme.

. Ljudi sa srčanim bolestima, visokim krvnim tlakom ne predlažu korištenje ovog proizvoda. Trudnice i osobe s posebnim potrebama treba također ne koristi ovaj proizvod.

. Pomoću balans skuter trebaju biti predmet lokalne prometne propise. Obavezno poštivati u blizini pješaka.

. Provjerite obje noge stan na stopalo jastučići dok jahanje sebi ravnotežu skuter

. Jahanje električni automobil na sigurnom brzinom za vas i ljude oko sebe, i to će olakšati da prestaneš.

. Držati dovoljan razmak između dasaka kako bi se izbjeglo pad sustava ako se oslobođenje sa nekim drugim na drugi skuter ravnotežu.

. Nemojte dopustiti sebi biti ometani dok jahanje Balansiranje odbora, uzimanje telefonskih poziva, slušanje glazbe ili jednostavno pluta u jednom ljepoticom!

. Morate ne slajd na vlažnim površinama, obrnuti za velike udaljenosti, vožnja pri velikim brzinama, ili okrenuti dok se kreće brzo.

. Ne bi trebao koristiti ovaj proizvod da ide preko prepreka, led ili snijeg.

. Upute za uporabu pažljivo Pročitajte prije korištenja Balansiranje odbora.

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, evocirane vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!
Par:Vodio električni Skateboard Sljedeći:8-inčni ravnotežu skuter sa ručkom

Upit