Novi odraslih električni skuter

Novi odraslih električni skuter

ALUCARD 6,5 INČNI dva KOTAČA BALANSIRANJE BICIKL SCOOTERModel br.: CS-607Color: gumeni ulje Red1.Description①.Product ime: ALUCARD 6,5 INČNI dva KOTAČA BALANSIRANJE BICIKL SCOOTER②.Mainboard: Hanghong ③.Over-naknade

Detalji o proizvodu

ALUCARD 6,5 INČNI DVA KOTAČA BALANSIRANJE BICIKL SKUTER

Broj modela: CS-607

Boja: Crveno ulje gume

1. Opis

①.product ime: ALUCARD 6,5 INČNI dva KOTAČA BALANSIRANJE BICIKL SKUTER

②.Mainboard: Hanghong

Glavni ③.over zaštita: da

④.sample: dostupan

⑤.Delivery vremena: 3 7dyas

⑥.low zaštita baterija: da

⑦.Certification: zlato dobavljač, CE, ROHS, FCC itd

⑧.special timski rad za prodaju nakon usluga

⑨.OEM vaš brand može biti prilagođeno logo poduzeća

⑩.Color: crvena, crna, bijela, plava, Glod, Green, prilagoditi.

2. slike proizvoda3.step-po-korak vodič za korištenje Balansiranje odbora

4. sigurna uporaba smjernica

Ovaj odjeljak sadrži informacije i upozorenja o korištenju Balansiranje odbora, tako da možete ostati potpuno sigurna a zabavu. Tako da sigurno možete uživati Balansiranje odbora, pročitajte ove smjernice o korisničkom prvo. Obratiti posebnu pozornost na upozorenja korisnika, kao što ćete morati nositi ovo na umu kada se voze Balansiranje skuter ako želite imati sigurno i ugodno iskustvo.

Upozorenje!

. Podložni ste izgubiti ravnotežu, Upast na objekte ili otpasti Balansiranje odbora i ozlijediti u bilo koje vrijeme! Da biste to izbjegli, provjerite je li imati temeljito Pročitajte korisnički priručnik prije upotrebe. Prije upotrebe samostalno Balansiranje skuter, provjerite je li to ispravno i da ste upoznati s kako koristiti svu dodatnu opremu.

. Kada je učenje kako vožnja Balansiranje odbora, provjerite da li imate nošenje zaštitne opreme, kao što su kacige, štitnike za koljena, lakat jastučići, itd.

. Ovaj proizvod je namijenjen samo nositi jedna osoba, i da bude korišten za vas na Trajekt drugih ljudi o!

. Ne smije zamijeniti motor s trećom alternativa.

. Djece težine manje od 30KG ne mogu koristiti ovaj proizvod, i djeca koja više težine mora biti pod nadzorom odrasle osobe cijelo vrijeme.

. Osobe s bolesti srca, visokog krvnog tlaka ili mobilnost pitanja ne smiju koristiti ovaj proizvod. Trudnice i osobe s posebnim potrebama treba također ne koristi ovaj proizvod.

. Ovaj proizvod se ne treba koristiti ako imate konzumira alkohol ili uzeli lijek, a ti ne bihtrebao nositi stavke u ruke dok jahanje odbora.

. Upotreba ravnotežu skuter su predmet lokalne prometne propise. Obavezno poštivati u blizini pješaka.

. Kada koristite električni skuter, pazite na prepreke odmah krećemo od vas i na udaljenost-imaju jasnu crtu ili vid pomoći će vam vožnja sigurno!

. Kada se voze Balansiranje odbora, držite koljena lagano savijena i vaše tijelo opušteno tako da možete zadržati dobru ravnotežu.

. Dok jahanje sebi ravnotežu skuter, zadržati obje noge ravno stopalo jastučići.

. Nositi razuman sportsku odjeću za ovaj proizvod, jer to će vam pomoći da brže reagirati u hitnim slučajevima.

. Skuter ne može koristiti za nositi više od jedne osobe.

. Kombinirana težina jahač i što su noseći ne smije biti Maksimalna težina izjavio je u mjere opreza.

. Mora postojati odgovarajuće opterećenje na Balansiranje odbora, u suprotnom korisnik može naškoditi sebi ili odbora. Osim toga, teret mora biti veća od minimalne težine ograničenje navedeno u sigurnosne mjere, inače korisnik neće biti u stanju kontrolirati Lebdeća daska, i ide nizbrdo, usporavanja ili zaustavljanja će biti posebno nesigurno!

. Uvijek vožnja Balansiranje odbora brzinom koja je sigurno za vas i ljude oko sebe, i to će olakšati da prestaneš.

. Ako ste oslobođenje sa nekim drugim na drugi skuter ravnotežu, osigurati to držati dovoljan razmak između dasaka kako bi se izbjeglo pad sustava.

. Budite na oprezu cijelo vrijeme, kao našto ti si jahanje tvoj skuter, stoje 10cm od tla.

. Pri uključivanju Balansiranje odbora, zadržati kontrolu nad svoj centar gravitacije tako da Nemoj izgubiti ravnotežu i pasti.

. Nemojte dopustiti sebi biti ometani dok jahanje Balansiranje odbora, uzimanje telefonskih poziva, slušanje glazbe ili jednostavno pluta u jednom ljepoticom!

. Morate ne slajd na vlažnim površinama, obrnuti za velike udaljenosti, vožnja pri velikim brzinama, ili okrenuti dok se kreće brzo.

. Ne smije jahati ravnotežu skuter u mraku ili slabo osvijetljenim prostorima.

. Pokušajte izbjeći koristeći ovaj proizvod da ide preko prepreka, led ili snijeg.

. Kada se vozite, Izbjegavajte prepreke puna na zemlji i uvijanje putova.

. Ne koristite ovaj proizvod u ograničenim prostorima s puno prepreka.

. Koristite samo Self-Balansiranje odbora kada funkcionira ispravno, ako nije, prestati koristiti odmah.

. Ne koristiti na strme pomije.

. Nemojte koristiti Balansiranje odbora na javne ulice.

. Upute za uporabu pažljivo Pročitajte prije korištenja Balansiranje odbora.

. Uvijek koristite na protectors(supplied) kada koristite vaš skuter.

. Imajte na umu da Maksimalna brzina ovisno na svoju težinu-18km/h, ali Preporučujemo da ne ide brže od 10km/h. Ako idete brže od ovoga, Alarmni signal će vas upozoriti.

. Koristite zaštitne oprema za glavu, laktovima i koljenima. Balansiranje odbor je manje pogodan, ili bolje rečeno uopće ne prikladan za korištenje na neravnim, strme ili mokrim površinama i smrznute vrtu.

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, evocirane vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Prilično 2 kotača električni skuter Sljedeći:Vitez dva kotača električni skuter

Upit