Transformator 2 kotača skutera

Transformator 2 kotača skutera

VELEPRODAJA ALUCARD 6,5 INČNI dva KOTAČA RAVNOTEŽU SCOOTERModel br.: CS-602BColor: white1. DescriptionWith razvoj vremena i tehnologije, vozila su vrlo normalno svima nama a posebno,

Detalji o proizvodu

VELEPRODAJA ALUCARD 6,5 INČNI RAVNOTEŽU DVA KOTAČA SKUTERA

Broj modela: CS-602B

Boja: bijela

1. Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, struja motornih vozila više nisu luksuz, također imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok električni balans dva kotača skutera, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i jahati, je samo jedan od njih!

ALUCARD ravnotežu dva kotača skutera koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost zaštićena tehnologija osigurati svoju sigurnost i besplatno narodna brige neočekivano gori ili eksplozije. Sve certifikate kao CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent dostupnih za izvoz.

Parametri za ALUCARD električni skuter (Bluetooth)

Veličina

6.5 palac

Moć

350W * 2

MAX brzina

12km/h

MAX nagiba

30°

MAKSIMALNA težina opterećenja

120kg

Kapacitet baterije

4400WH

Sa Bluetoothom

da

Operacija udaljenost

15KM - 20KM

Vrijeme punjenja

3 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

SZ

11,5 KG

Adapterom power PC

AC110-AC220V 50-60HZ

Opcije boja

Bilo koja boja se može prilagoditi

2. slike proizvoda


3.step-po-korak vodič za korištenje Balansiranje odbora

Prije upotrebe skuter po prvi put, korisnici moraju pročitati sve upute temeljito kako bi razumjeli kako voziti sigurno.

Korak 1: Nježno pritisnite tipku za Uključivanje/Isključivanje gumb za napajanje Balansiranje odbora. Čut ćete zvuk poput "Unesite Bluetooth", to znači da je uključen Bluetooth način, onda možete tražiti Bluetooth s mobilnim uređajima. Slušajte glazbu dok uživate zabava!

Korak 2: Stavite noge na jednom od stopala jastučići, nemoj stajati na druge podmetači za stopala sa drugom nogom dok indikator svijetli.

Korak 3: Nakon stoje vam stabilno na brodu, koristite svoje težište usmjeriti koji put skuter poteze-Nagni se prema naprijed ili unatrag kako bi prešli taj smjer ili tibespiatnu- ali Pazite da se ne naginju previše.

Napomena: Ravnoteža skuter ne može koristiti ako nije uravnotežena. Ako nije potpuno Vodoravna, čut ćete upozorenje kada ste korak na balans ploči i to će unijeti automatski balans protekciju.

Sigurno korištenje Balansiranje odbora

Korak 4: Korištenje odbora skrenuti desno i lijevo.

Korak 5: Skini Balansiranje skuter, a korak s na stražnju stranu Lebdeća daska s jednom nogom prvo, onda drugi.

Napomena: apsolutno zabranjeno da bi oštro okreće dok se kreće velikom brzinom, kao to bi mogla biti opasna.

Nemojte okretati Balansiranje odbora prilikom prelaska prikloni, i to bi moglo izazvati skuter izgubiti ravnotežu.

Pogledajte sljedeću stranicu slike.


Slika: naprijed na desnu nogu na lijevo, i naprijed sa leve strane na desno.

4. sigurna uporaba smjernica

Ovaj odjeljak sadrži informacije i upozorenja o korištenju Balansiranje odbora, tako da možete ostati potpuno sigurna a zabavu. Tako da sigurno možete uživati Balansiranje odbora, pročitajte ove smjernice o korisničkom prvo. Obratiti posebnu pozornost na upozorenja korisnika, kao što ćete morati nositi ovo na umu kada se voze Balansiranje skuter ako želite imati sigurno i ugodno iskustvo.

Upozorenje!

. Korisnici se lako izgubiti ravnotežu, pada u objekte ili otpasti Balansiranje odbora i ozlijediti u bilo koje vrijeme! Da biste to izbjegli, provjerite je li imati temeljito Pročitajte korisnički priručnik prije upotrebe. Prije upotrebe samostalno Balansiranje skutera, osigurati ispravno funkcioniranje i da ste upoznati s kako koristiti sve dijelove.

. Kada ste učenje kako vožnja Balansiranje odbora, provjerite da li imate nošenje zaštitne opreme, kao što su kacige, štitnike za koljena, lakat jastučići i slično.

. Napomena: ovaj isti Balansiranje skuter dopušteno je nositi samo jednu osobu, a ne može koristiti za Trajekt drugih ljudi o!

. Molim te nemoj zamijeniti motor proizvođača alternativa.

. Djece težine manje od 30KG ne mogu koristiti ovaj proizvod, i djeca koja više težine mora biti pod nadzorom odrasle osobe cijelo vrijeme.

. Osobe s bolesti srca, visokog krvnog tlaka ili mobilnost pitanja ne predlažu korištenje ovaj skuter. Trudnice i osobe s posebnim potrebama treba također ne koristi ovaj proizvod.

. Kada se vozite Balansiranje odbora, opusti koljena lagano savijena i vaše tijelo zadržati dobru ravnotežu.

. Dok jahanje Self-ravnotežu skuter, drži oba stopala ravno na nogu jastučići.

. Nositi razuman sportske odjeće će vam pomoći da brže reagirati u hitnim slučajevima.

. Pazite da ima odgovarajuće opterećenje na Balansiranje odbora, inače korisnik može naškoditi sebi ili odbora. Osim toga, teret mora biti veća od minimalne granice izjavio je u mjere opreza, inače korisnici možda neće moći kontrolirati Lebdeća daska i ide nizbrdo, usporavanja ili zaustavljanja će biti posebno nesigurno!

. Ako ste oslobođenje sa nekim drugim na drugi skuter ravnotežu, osigurati to držati dovoljan razmak između dasaka kako bi se izbjeglo pad sustava.

. Budite na oprezu cijelo vrijeme, kao našto ti si jahanje tvoj skuter, stoje 10cm od tla.

. Nemojte dopustiti sebi biti ometani dok jahanje Balansiranje odbora, uzimanje telefonskih poziva, slušanje glazbe ili jednostavno pluta u jednom ljepoticom!

. Morate ne slajd na vlažnim površinama, obrnuti za velike udaljenosti, vožnja pri velikim brzinama, ili okrenuti dok se kreće brzo.

. Imajte na umu da Maksimalna brzina ovisno na svoju težinu-18km/h, ali Preporučujemo da ne ide brže od 10km/h. Ako idete brže od ovoga, Alarmni signal će vas upozoriti.

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i druge napredne povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, evocirane vozila, električni skejtbord i kao. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Bio normalan Hoverboards Sljedeći:Prilično 2 kotača električni skuter

Upit