8-inčni odraslih skuter

8-inčni odraslih skuter

ALUCARD 8 INČNI 2 KOTAČA RAVNOTEŽU SKUTER sa LED SVJETLO & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: White1.Products introduceWith razvoja vremena i tehnologije, vozila su normalne za sve

Detalji o proizvodu

ALUCARD 8 INČA 2 KOTAČA RAVNOTEŽU SKUTER sa LED SVJETLO i BLUETOOTH ZVUČNIK

Modela: CS-803B

Boja: bijela

1. proizvode predstaviti

S razvojem puta i tehnologija, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, struja motornih vozila više nisu luksuz, također imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok električni balans dva kotača skutera, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i jahati, je samo jedan od njih!

ALUCARD ravnotežu dva kotača skutera koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost zaštićena tehnologija osigurati svoju sigurnost i besplatno narodna brige neočekivano gori ili eksplozije. Sve certifikate kao CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent dostupnih za izvoz.

Parametri za 8-inčni električni skuter

Markom

ALUCARD

Veličina guma

8-inčni

MAX brzina

12km/h

MAX nagiba

30°

Opterećenje

120kg

Kapacitet baterije

4400WH

Operacija udaljenost

15KM - 20KM

Vrijeme punjenja

2-3 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

Adapterom power PC

AC110-AC220V 50-60HZ

Opcije boja

Bilo koja boja se može prilagoditi

Podmetači za stopala boja opcije

Crna noga jastučići, crvena stopala ulošci i plava stopala-jastučići

2. slike proizvoda

3.user je ograničenje stavke

Ne bi Neovlašteno zamjene dijelova proizvoda, jer to može utjecati na i oštetiti odbora performanse, i može dovesti do ozljede.

Ograničenja težine korisnika

Zašto moramo težina ograničenja? Oni su tu da:

1. od sebe za sigurnost vozača;

2. spriječiti štetu nanesenu odbora kroz preopterećenja.

* Maksimalne preporučene jahač težina: 100 kg

* Minimalna Zahtjevana jahač težina: 20 kg

Ograničenja udaljenosti

Balansiranje odbora Maksimalna brzina može utjecati niz faktora.

Teren: Jahat ćeš brže preko ravnog, ni zemlju, dok Neravne površine će vas usporiti.

Težina: Vaša težina će utjecati kako brzo električni skuter može da ide.

Temperatura okoline: odbor će biti u mogućnosti to ići brže ako pohranjivanja i korištenja unutar preporučenih temperatura varira; ne uspijeva u tome će rezultirati nižim gornjem brzine.

Održavanje: održavanje baterija i odbora u optimalno stanje će povećati svoju brzinu, budući da ne uspijeva u tome će rezultirati nižim gornjem brzine.

Koliko voziš: držati razumnom brzinom, kao često zaustavljanje i pokretanje vozila će smanjiti odbora maksimalnu brzinu.

Ograničenja brzine

Samostalno balans kotača preporučena Maksimalna brzina je 10 km/h. (tehnički je 18 km/h).

Ako Vozite brže od 10 km/h, odbor će Emitirati zvuk upozorenja. Ako Vozite u ovo ograničenje brzine, odbor će se moći održavati svoje ravnotežu, ali ako se vozite iznad granice može biti opasno, jer Odbor može izgubiti ravnotežu.

4. C-zvijezda uvod

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, samostalno Balansiranje vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Lebdjeti Kart za Hoverboard Sljedeći:2 kolo pametna ravnoteža skuter

Upit