Vodio Balansiranje skuter

Vodio Balansiranje skuter

Alucard novi 8 inčni dva kotača Smart Self Balansiranje skutere sa vodio Model: CS-813Color: Blue1.Products & Brand DescriptionWith razvoj puta i tehnologija, vozila su normalne za sve

Detalji o proizvodu

Alucard novi 8 inčni dva kotača Smart Self Balansiranje skutere sa Led

Modela: CS-813

Boja: plava

1. proizvodi i marke opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, struja motornih vozila više nisu luksuz, također imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok električni balans dva kotača skutera, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i jahati, je samo jedan od njih!

ALUCARD ravnotežu dva kotača skutera koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost zaštićena tehnologija osigurati svoju sigurnost i besplatno narodna brige neočekivano gori ili eksplozije. Sve certifikate kao CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent dostupnih za izvoz.

Parametri za 8-inčni električni skuter

Markom

ALUCARD

Veličina guma

8-inčni

MAX brzina

12km/h

MAX nagiba

30°

Opterećenje

120kg

Kapacitet baterije

4400WH

Operacija udaljenost

15KM - 20KM

Vrijeme punjenja

2-3 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

Adapterom power PC

AC110-AC220V 50-60HZ

Opcije boja

Bilo koja boja se može prilagoditi

Podmetači za stopala boja opcije

Crna noga jastučići, crvena stopala ulošci i plava stopala-jastučići

2. slike proizvoda


3. vježbanje savjeti sebi ravnotežu skutera

Ovdje su neke sigurnosne savjete za korištenje vaše B odbora izvan:

* Nositi ugodna Sportska odjeća i ravne cipele, tako da vaše kretanje nije ograničeno.

* Praksa jahanje odbora u prostranstva dok se koriste za Dobivanje na ploči, ide naprijed, ide unatrag, okretanje, zaustavljanje i sišli.

* Vožnja na stan, čak i površina.

* Ako naiđete na nepoznatom terenu, voziti polako i nikada ne dopustiti B ploči ostaviti zemlju.

* U sebi ravnotežu skuter namijenjen za jahanje na ravnom terenu i koristiti na neravnom terenu će utjecati na brzinu i kretanje.

* Plaćanje posebnu pozornost ako još uvijek niste zadovoljni jahanje sebe ravnotežu skuter, a ako ste došli preko bilo kojeg pješaka i prepreke, pažljivo provjeriti da će definitivno moći proći prije se kreće naprijed.

4. korak po korak vodič za korištenje Self Balansiranje skutera

Korak 1: Nježno pritisnite tipku za Uključivanje/Isključivanje gumb za napajanje na ploči.

Korak 2: Konfiguriranje odbora Balansiranje mehanizam.

Korak 3: Mjesto stopala na jednom od stopala jastučići, čekati na odgovarajuçi Svjetlosni pokazatelj, i stajati na druge podmetači za stopala sa drugom nogom.

Korak 4: Nakon stabilno stoji na brodu, koristite svoje težište usmjeriti kojim putem odbora kreće - nagnuti naprijed ili unatrag za pomicanje u tom smjeru ili tibespiatnu - ali Pazite da se ne naginju previše.

5. korak: Koristiti ploču na lijevo i desno.

Korak 6: Bježi od stakla. Prije nego što ste korak osigurati odbora je pravilno izbalansiran, i sići na stražnju stranu ploča s jednom nogom prvo, a zatim odstupi s drugim.

5. C-STAR profil

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, samostalno Balansiranje vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!Par:2 kolo pametna ravnoteža skuter Sljedeći:Bio normalan Hoverboards

Upit