3D virtualne stvarnosti slušalica

3D virtualne stvarnosti slušalica

VR okvir virtualne stvarnosti 3D naočale II za pametne PhoneModel: CS-VR01Color: WhiteThis VR kutija je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti pametne ph

Detalji o proizvodu

VR okvir virtualnog 3D naočale II za pametni telefon

Modela: CS-VR01

Boja: bijela

Ovaj okvir VR je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Nije lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. S ovom VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Materijal: ABS reciklirati

Leća: Fresnel

FOV:90 °

Veličina za smartphone: 4.7 6 inča

Položenih CE, RoHS

Aplikacija

1. boja opcije: crna, bijela

Napomena: više boje poput crvene, plave, žute ili Narančaste su dostupni sa količina nad 500pcs

2. za pametne telefona 6,0 4,7 inča

Pakiranje Detalji:

Veličina: 11.5 u maloprodaji * 19 * 14,5 CM

Maloprodajna G.W:309 g

Kartonu veličine: 57 * 45 * 40cm

30 kom/ctn

G.W: 11KG

2. slike proizvoda


5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, samostalno Balansiranje vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Skutera velikih točkova ravnotežu Sljedeći:15-inčni pametne skuter sa ručkom

Upit