3D virtualna stvarnost

3D virtualna stvarnost

Google VR okvir prijenosni 3D GlassesModel: CS-VR18Color: WhiteThis VR kutija je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon u njoj, a to je

Detalji o proizvodu

Google VR okvir prijenosni 3D naočale

Modela: CS-VR18

Boja: bijela

Ovaj okvir VR je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Nije lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. S ovom VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Materijal: ABS

Leća: aspherics za protu-Distorzija, s 40mm polikarbonatni i 5,2 uvećanja

puta

Promjer: 40mm

FOV:102 °

na spone mogu poduzeti za čišćenje

koristeći golim očima s shortsight 600°

Aplikacija

1. za smartphone 4 6.5 palac

2. mogućnost boja: bijela

Napomena: više boja kao što su crna, zlatna, siva i crvena su dostupni sa količina nad 1000pcs pakiranje detalje:

Proizvod veličina: 194 * 117 * 127mm

Veličina: 215 u maloprodaji * 135 * 135mm

proizvod N.W:263g

proizvod G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. slike proizvoda

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, samostalno Balansiranje vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!
Par:8-inčni ravnotežu skuter sa ručkom Sljedeći:ne

Upit