Virtualne naočale

Virtualne naočale

3D VR naočale VR Veleprodajna cijena 3D GlassesModel: CS-VR06Color: Bijele, druge boje dostupne. Ovaj okvir VR je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako

Detalji o proizvodu

Naočale 3D VR Veleprodajna cijena VR 3D naočale

Modela: CS-VR06

Boja: Bijela, ostale boje dostupne.

Ovaj okvir VR je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Nije lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. S ovom VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Materijal: ABS

Leća: Japan-uvezen PMMA

Objektiv Promjer: 40mm

Žarišna Duljina: 55 mm

Debljina: 9.5 mm sa 8 rupa disipacija topline

FOV: 80°

Aplikacija

Za smartphone 4.0 6.0 inča

Pakiranje Detalji:

proizvod veličina: 220 * 130 * 107 mm

kartonu veličine: 720 * 470 * 310 mm

20pcs/ctn 12KG/ctn

2. slike proizvoda


5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, samostalno Balansiranje vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!
Par:Virtualna stvarnost naočale Sljedeći:Ravnoteža Skateboard

Upit