VR 3D naočale

VR 3D naočale

3D VR 11 virtualne stvarnosti igra GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR kutija je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon u njoj, a to

Detalji o proizvodu

3D VR 11 virtualne stvarnosti igre stakla

Modela: CS-VR11

Boja: bijela

Ovaj okvir VR je velik dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Nije lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. S ovom VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Leća: Smola

Promjer: 42 mm

podesivi FOV s glava rotacije

podesiva udaljenost za shortsight osoba

podesivim učenik udaljenost za razne ljude

sa rupom disipacija topline za moible telefon

Aplikacija

1. za somart telefon 4 6.0 palac

2. boja opcije: crna, bijela

Napomena: kupac je Logotip može ispisati na proizvod s količinom preko 300pcs

2. pakovanje Detalji:

Veličina: 22 u maloprodaji * 16 * 12cm

Prodavati N.W:350g, G.W525g

Kartonu veličine: 615 * 450 * 320 mm 20PCS/ctn

2. slike proizvoda5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, samostalno Balansiranje vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!
Par:Naočale 3D VR Sljedeći:VR slušalice

Upit